Klantenservice

KLANTENSERVICE - WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Wil je contact met ons opnemen omdat je hulp nodig hebt, feedback wilt geven of advies nodig hebt om het juiste artikel te bestellen? We horen graag van je. Je kunt ons mailen via ons formulier.

 

ADRESGEGEVENS

Innovatextiles
Meeuwensingel
Capelle aan de IJssel
The Netherlands

BTW: NL.1812.27.319.B03 
KvK: 630816732

ABN AMRO: 512742472       

IBAN: NL48ABNA0512742472  
BIC: ABNANL2A

 

+31 (0) op het moment via mail reageren a.u.b
 
[email protected]

1 FAQ's - Incontinentiehoes voor tieners en ouderen
1.1 Hoe werkt zo'n Sleepbuddy?

Het is een hoes van zacht en waterdicht materiaal die je rondom je heen doet. Je ligt als het ware gedeeltelijk in de hoes zodat het beddengoed rondom beschermd wordt. Bij een ongelukje hoeft alleen de hoes en pyjama de was in. scheelt ouders heel veel tijd met wassen en je hebt al snel een fris bed. Speciaal laken met een universele maat voor ieder bed.

1.2 Voor welke tiener leeftijd is deze hoes bedoeld?

Er wordt een afmeting aangegeven op het label aan de hoes dat het vanaf een persoon met een lengte van 150 cm moet zijn zodat het niet voor kleine kinderen gekocht gaat worden, hier zijn andere artikelen / producten voor. ( luierbroekjes incontinentie ondergoed enz..)

1.3 Uit wat voor materiaal bestaat deze stof en hoe is deze stof gemaakt?

het is een hoogwaardig product wat gemaakt is van katoen en PU volgens de normen standard-100 Dit betekend dat het mens en milieuvriendelijk is gemaakt. Geen huid irritaties, zacht aanvoelend, water, bloed en urine dicht. Ademend ( dwz waterdamp doorlatend )

1.4 Wat is nu het verschil met de andere hoezen die verkocht worden?

Het unieke van deze incontinentiehoes is, dat deze hoes de persoon en beddengoed rondom beschermd. Het voelt als een lekker zacht laken om je heen. Andere hoezen beschermen alleen het matras en verder niets. Veel van die andere hoezen kraken als er iemand op bed gaat zitten waar tieners niet op zitten wachten. Deze hoes is voor het naar bed gaan om te doen en is ook mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Geen grote was meer doordat alleen de hoes en pyjama de was in gaat.

1.5 Hoeveel hoezen heb ik nodig?

Dit ligt aan de ongelukjes die de persoon heeft. Als dit een enkele keer is dan is één hoes al goed, maar komt het vaak voor dan adviseren wij er twee te doen omdat er dan gewisseld kan worden als er één in de was zit.

1.6 Is het een buitenlands product i.v.m Corona?

Dit is een Nederlands product en wordt mens en milieuvriendelijk gemaakt.

1.7 Garantie op deze hoes?

Als u de hoes twee weken na aankoop niet gebruikt heeft kunt u hem terugsturen maar wel op u kosten. Is de hoes twee maanden gebruikt en zit er een fabricagefout in dan krijgt u natuurlijk gewoon een nieuwe toegestuurd op onze kosten, zodra wij de ouden binnen hebben en hetzelfde constateren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »