Over Sleepbuddy

OVER SLEEPBUDDY

 

Nachtelijk bedplassen

Sleepbuddy is een comfortabele oplossing voor tieners die bedplassen. Geïnspireerd door jongeren met psychische problemen als stress of een trauma. Onze missie is hen veilig, comfortabel en prettig de nacht door helpen. Zodat zij zich geen zorgen maken voor en tijdens het slapen en hun nacht zorgeloos tussen de lakens doorbrengen. 

Nachtelijk bedplassen is niet fijn. Misschien maak je je er zorgen om. Of schaam je je. Ook als ouder ben je bekend met de fase waarin kinderen nog niet zindelijk zijn en af en toe in bed plassen. Maar soms duurt die periode langer of komt het bedplassen op latere leeftijd terug. Door stress, een vervelende ervaring of een ander psychisch probleem. Daarom is er de Sleepbuddy.

  Achter Sleepbuddy zit Arie van de Griend, die zich al langer bezig houd met innovatie en hierdoor op jonge leeftijd een Octrooi op zijn naam had staan voor een andere oplossing. Nu als oplossing voor de natte lakens een speciale hoes voor tieners en oudere die af en toe een ongelukje hebben. Een makkelijke en snelle oplossing voor thuis, op vakantie of een logeerpartij. Geen natte slaapzakken of beddengoed meer. Geen stress en grote wassen meer draaien.

Bedplassen

Een comfortabele beschermhoes die niet lijkt op de plastic matrasbeschermers die we al kennen. Het tunnelvormige ontwerp trek je als een halve slaapzak om je heen. Sleepbuddy is één meter bij één meter, gemaakt van katoen en PU en in laagjes opgebouwd. Waterdicht, onopvallend onder je dekbed en comfortabel. Geen gedoe meer met standaard oncomfortabele beschermhoezen.  

Kinderen helpen

Met Sleepbuddy willen we meer kinderen een comfortabel en droog gevoel geven ‘s nachts. Want 150.000 tot 200.000 kinderen tussen de 10 en 18 jaar plassen nog wel eens in bed. En dat is al vervelend genoeg. Dankzij het hoogwaardige materiaal van Sleepbuddy hebben zij een zorg minder.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »